Booking.com

Booking.com podupire startup tvrtke u turizmu

Što kaže Booking.com?

Booking.com je globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih mjesta za boravak , a mi želimo pružiti našim klijentima najbolje iskustvo u svakoj destinaciji gdje god da putovali.

Za protekle tri godine smo doprinijeli poboljšanju odredišta diljem svijeta kroz volontiranje, uložili smo svoje vrijeme i stručnost kroz Booking Cares Volonterski program kako bi pridonijeli zajednici. Naših 13,000+ zaposlenici su stvaraju razliku, surađujemo s lokalnim organizacijama koje rade na održivim turističkim inicijativama diljem svijeta.

Uz naš Booking Booster program, sada je cilj pretvoriti turizam u snagu za dobrobit zajednice podupirući odabranu grupu izvanrednih startup-a koji žele širiti svoje poslovanje i utjecaj na globalnoj razini.

Uspješni kandidati će biti pozvani na 3 tjedna Booking.com Booster Programa, te će imati priliku natjecati se za poticaje u iznosu do 500.000 €. 

Program je kreiran kako bi prepoznao, financirao i kao mentor pomagao startup tvrtkama diljem svijeta koje imaju plan pozitivno utjecati na globalni turizam. Program traje 3 tjedna, održat će se u lipnju 2017. u Amsterdamu i završit će prilikom za osvajanje stipendija Booking.com-a u iznosu do čak 500.000 eura.

Novi program dodatak je postojećem programu Booking.com Cares, inicijativi tvrtke koja spaja zaposlenike s lokalnim neprofitnim organizacijama koje rade na poboljšanju turističkih odredišta diljem svijeta. Cilj ovog programa jest poduprijeti startup tvrtke posvećene održivom turizmu u sljedećim područjima: zaštita okoliša, očuvanje kulturne baštine i/ili promoviranje rasta u turizmu koji podupire i razvija lokalno gospodarstvo i zajednicu.

Prijave za ovaj program se primaju do 1. ožujka 2017. godine. 

Program u trajanju od 3 tjedna pokrenut je u suradnji s partnerskom organizacijom Impact Hub i uključuje radionice, predavanja i coaching uz stručnjake za turizam. Nakon programa u Amsterdamu, manja skupina odabranih startup tvrtki dobit će nekoliko mjeseci tjednog mentorstva stručnih sponzora Booking.com-a

Ako vaš startup ima dokazani učinak, registriran je kao profitna organizacija te je financijski održiv, onda želimo da se prijavite za program.

Pošaljite svoju prijavu između 23. siječnja i 1. ožujka 2017. godine.

Prijaviti se možete na :

https://booster.bookingcares.com/#booking-booster